Kinoteekki

Arvioi uutuusleffat

Kinoteekki

 

Inna de Yard

Ensi-ilta: 16.8.2019
Kesto: 1 t 39 min
Levittäjä: Oy Cinema Mondo Ltd
Ohjaaja: Peter Webber
Upea musiikkielämys Inna de Yard vie katsojan jamaikalaisten muusikkojen levytyssessioon Kingstoniin ja alkuperäisen reggaen äärelle. Persoonalliset pappaikäiset laulajat käyvät läpi uraansa ja elämäänsä sekä orjien jälkeläisten kokemuksia, jotka ovat surua täynnä, mutta myös upeaa selviytymistä.

Elokuvan nettisivusto
 

Leijonakuningas

The Lion King
2D & 3D
Original, Fin
Ensi-ilta: 17.7.2019
Kesto: 1 t 58 min
Levittäjä: Walt Disney Studios Motion Pictures AB
Ohjaaja: Jon Favreau
Disneyn suosituin piirroselokuva on tehty uudestaan nykytekniikkaa hyödyntäen, ja se seuraa tarkasti alkuperäistä tarinaa lisäten siihen uutta musiikkia ja uusia ääniä. Leijonanpentu Simba johtuu setänsä karkoittamana lähtemään Jylhäkalliolta ja kasvamaan aikuiseksi pahkasian sekä mangustin seurassa, ja lopulta kohtaamaan kutsumuksensa viidakon kuninkaana.

Elokuvan nettisivusto
 

Pako muurin takaa

Ballon
Ensi-ilta: 16.8.2019
Kesto: 2 t 5 min
Levittäjä: Oy Future Film Ab
Ohjaaja: Michael Herbig
Pääosissa: Friedrich Mücke, Karoline Schuch, David Kross, Alicia von Rittberg, Thomas Kretschmann
Tositarinaan perustuva elokuva kertoo kahden perheen hengenvaarallisesta pakosuunnitelmasta lentää kuumailmapallolla Itä-Saksasta länteen. Jännittävä, mutta puuduttavan tasainen pakotarina.

Elokuvan nettisivusto
 

Once Upon a Time... in Hollywood

Ensi-ilta: 16.8.2019
Kesto: 2 t 42 min
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ohjaaja: Quentin Tarantino
Pääosissa: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Emile Hirch, Margaret Qualley, Timothy Olyphant, Austin Butler, Dakota Fanning, Bruce Dern, Al Pacino
Tarantinon uusi ja yksi hänen humoristisimmista elokuvistaan on hatunnosto Hollywoodin kulta-ajalle sekä populaarikulttuurille. Leonardo DiCaprio sekä Brad Pitt esittävät näyttelijää sekä tämän stuntmiestä uriensa käännekohdassa Hollywoodissa ja mukaan mahtuu myös murhia, kun Tarantino kirjoittaa historiaa uusiksi.

Elokuvan nettisivusto

Kinoteekki Facebookissa