Kinoteekki

Arvioi uutuusleffat

 

Kinoteekki perjantaisin Radio Deillä klo 15:45.

 
 

Kinoteekki

 

The Favourite

Komedia, Draama, Historiallinen
Ensi-ilta: 8.2.2019
Kesto: 2 t 0 min
Levittäjä: Nordisk Film
Ohjaaja: Yorgos Lanthimos
Pääosissa: Olivia Colman, Emma Stone, Rachel Weisz, Nicholas Hoult, Joe Alwyn
Kun Englanti käy sotaa Ranskaa vastaan 1700-luvulla, niin se ei juuri näy hovissa, jossa terveydeltään heikko kuningatar Anne huvittelee ankkojen juoksukisoja seuraten. Hänen hovinaisensa aloittavat keskenään julman sodan kuningattaren suosiosta, ja sitä kautta Englannin herruudesta. Kirpakka komedia irvailee monella tasolla ihmisten ahneudelle.

Elokuvan nettisivusto
 

If Beale Street Could Talk

Draama
Ensi-ilta: 8.2.2019
Kesto: 2 t 0 min
Levittäjä: Oy Cinema Mondo Ltd
Ohjaaja: Barry Jenkins
Pääosissa: KiKi Layne, Stephan James, Regina King
1970-luvulla New Yorkin Harlem ei kohdellut tummaihoisia hyvin. Nuoripari Tish ja Fonny saavat kokea sen, kun ensimmäistä lastaan odottava pari erotetaan: Fonny joutuu vankilaan rikoksesta, mitä hän ei ole tehnyt, eikä ketään kiinnosta. Nuorten perheet taistelevat oikeuden puolesta lähes tuhoutuen itsekin. Surullinen ja laadukas draama.

Elokuvan nettisivusto
 

Lego elokuva 2

The Lego Movie 2: The Second Part
2D & 3D
Orig, Fin & Swe
Perhe-elokuva, Animaatio
Ensi-ilta: 8.2.2019
Kesto: 1 t 47 min
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ohjaaja: Mike Mitchell, Trisha Gum
Lego 2 ei yllä ykkösosan yllättävyyteen eikä positiivisuuteen, mutta siinä on kuitenkin paljon hauskoja hetkiä ja katsottavaa lapsiperheille. Tällä kertaa legojen omistajan pikkusisar on päässyt tuomaan dublo-palikkansa valloittamaan Palikkalaa, ja siitä syntyy sota, joka siirtyy ulkoavaruuteen. Emmet , Lucy ja Batman joutuvat laittamaan kaikki taitonsa peliin.

Elokuvan nettisivusto

Kinoteekki

 

Näin koulutat lohikäärmeesi 3

How to Train Your Dragon: The Hidden World
2D & 3D
Original, fin dub, swe dub
Perhe-elokuva, Animaatio
Ensi-ilta: 25.1.2019
Kesto: 1 t 44 min
Levittäjä: Finnkinon teatterilevitys
Ohjaaja: Dean DeBlois
Näin koulutat lohikäärmeesi 3, kertoo Hikka-nuorukaisen johtamasta viikinkiheimosta, joka joutuu etsimään niin itselleen kuin kesytetyille lohikäärmeillekin uutta kotia. Piirrosjälki on yksityiskohdissaan täydellistä ja hellämielisen mukava seikkailu sopii koko perheelle.

Elokuvan nettisivusto
 

Aurora

Komedia, Draama, Kotimainen 
Ensi-ilta: 25.1.2019
Kesto: 1 t 46 min
Levittäjä: Nordisk Film
Ohjaaja: Miia Tervo
Pääosissa: Mimosa Willamo, Amir Escandari, Ria Kataja, Chike Ohanwe, Hannu-Pekka Björkman, Oona Airola, Pamela Tola, Miitta Sorvali
Kotimainen komedia Aurora kertoo lumisen Rovaniemen maisemissa tapahtuvan rakkaustarinan, joka alkaa juopottelevan kosmetologin ja masentuneen iranilaisen kirjailijan kohtaamisesta grillillä. Napakoiden näyttelijäsuoritusten mukavinta antia ovat kohtaukset, jossa Miitta Sorvali pääsee vanhana tätinä irrottelemaan.

Elokuvan nettisivusto
 

Vice - vallan oikeat kasvot

Vice
Komedia, Draama, Elämäkerta
Ensi-ilta: 25.1.2019
Kesto: 2 t 13 min
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ohjaaja: Adam McKay
Pääosissa: Christian Bale, Amy Adams, Steve Carell, Sam Rockwell, Jesse Plemons, Alison Pill, Eddie Marsan, Shea Whigham, Tyler Perry
Vice kertoo vallasta ja vallan väärinkäytöstä valkoisen talon käytävillä ja erityisesti Dick Chaneyn, Yhdysvaltojen varapresidentin näkökulmasta. Kekseliäitä kikkoja viljelevä elämänkerta on armoton ja vähällä sortua omaan saarnaamiseensa.

Elokuvan nettisivusto

Kinoteekki Facebookissa