Kinoteekki

Kinoteekki arvioi uutuusleffat

 

Kinoteekki perjantaisin Radio Deillä klo 15:45.

Kinoteekki

 

Huuma

Mon roi (2015)
Lajityyppi: Draama, romantiikka
Levittäjä: Oy Cinema Mondo Ltd
Ohjaaja: Maiwenn Le Besco
Pääosissa: Vincent Cassel, Emmanuelle Bercot, Louis Garrel, Isild Le Besco
Ensi-ilta: 6.5.2016
Kesto: 2h 04 min
Ikäraja: 16

Ranskalainen suhdedraama, jossa kaksi itsekästä ihmistä raastaa toisiaan tosissaan vuosikausia ja siinä sivussa sitten mennään naimisiin, mutta halutan erota kuitenkin. Suhde esitetään takautumina samalla kun Tony-rouva kuntouttaa leikattua polveaan parantolassa. Hyvin näytelty, mutta loppujen lopuksi mitäänsanomaton tarina.


Elokuvan nettisivusto

 

Hurmaava petturi

Our Kind of Traitor (2016)
Lajityyppi: Jännitys
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ohjaaja: Susanna White
Pääosissa: Ewan McGregor, Naomie Harris, Stellan Skarsgård, Damian Lewis, Jeremy Northam, Alicia von Rittberg, Saskia Reeves, Khalid Abdalla
Ensi-ilta: 6.5.2016
Kesto: 1h 48 min
Ikäraja: 12

John La Carren romaaniin perustuva elokuva kertoo englantilaispariskunnasta, joka joutuu sattumalta venäläisen mafian ja Englannin salaisen palvelun välikädeksi. Eurooppalainen perusjännäri hyvine näyttelijöineen (Ewan McGregor, Stellan Skärdsgård) ponnistelee vaimean juonen ja poliittisen ajojahdin suossa.


Elokuvan nettisivusto

 

Captain America: Civil War 3D

Captain America: Civil War 3D (2016)
Lajityyppi: Toiminta, jännitys, sci-fi, 3D
Levittäjä: Walt Disney Studios Motion Pictures AB
Ohjaaja: Anthony Russo, Joe Russo
Pääosissa: Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Tom Holland, Elizabeth Olsen, Emily VanCamp, Paul Bettany, Daniel Brühl, Gwyneth Paltrow, Jeremy Renner, Martin Freeman, Don Cheadle
Ensi-ilta: 27.4.2016
Kesto: 2h 27 min
Ikäraja: 12

Kolmas Kapteeni Amerikka-elokuva on toiminnantäyteinen ja hengästyttävän vauhdikas kuvaus siitä, mitä tapahtuu kun supersankarit halutaan laittaa aisoihin ja vastuuseen tekemistään vahingoista. Kapteeni Amerikka ei suostu rajoituksiin, kun taas Ironman haluaa niitä, ja miehet kokoavat omille puolilleen vahvat joukot. Uusina sankareina tulee mukaan Hämähäkkimies, Musta Pantteri ja  Muurahaismies. He taistelevat sekä toisiaan että inhaa pahista Zemoa vastaan vauhdilla, voimalla ja koko ajan huulta heittäen.


Elokuvan nettisivusto

Kinoteekki Facebookissa