Kinoteekki 12.11.2021


Kinoteekki audio


The Comeback Trail

Komedia
Ensi-ilta: 12.11.2021
Kesto: 1 t 44 min
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ohjaaja: George Gallo
Pääosissa: Robert De Niro, Tommy Lee Jones, Morgan Freeman, Zach Braff, Emile Hirch

Komediassa The Comeback Trail epäonninen elokuvatuottaja on velkaa rikollisille. Saadakseen rahat kasaan, keksii tuottaja tehdä vakuutuspetoksen. Vaarallisen stuntkohtauksen aikana pitäisi itsemurhaa hautova näyttelijä saada hengiltä. Kuvausten edetessä alkaa leffa vaikuttamaan hyvältä. Ennalta arvattava tarina, joka tuskin on edes hauska, lepää parin näyttelijälegendan karisman varassa. Kaksi tähteä.


Guled & Nasra

The Gravedigger's Wife
Draama
Ensi-ilta: 12.11.2021
Kesto: 1 t 23 min
Levittäjä: B-Plan Distribution
Ohjaaja: Khadar Ayderus Ahmed
Pääosissa: Omar Abdi, Yasmin Warsame, Kadar Abdoul-Aziz Ibrahim

Djiboutiin sijoittuvassa tarinassa Guled ja Nasra, haudankaivajan vaimo on kuolemansairas ja pelastettavissa ainoastaan kalliilla leikkauksella. Köyhän miehen ainoa oljenkorsi on lähteä vaatimaan osuuttaan vuohilaumasta perheeltään, joka on hylännyt hänet. Djiboutin kaupungin hökkelislummi ja kaunis maaseutu, jossa vallitsee klaaniyhteiskunta, kuvataan realistisesti. Somaliohjaaja Ahmedin sujuva kerronta ja pääosan esittäjien vakuuttava työskentely tuovat kolme tähteä.


Copshop

Toiminta, Jännitys
Ensi-ilta: 5.11.2021
Kesto: 1 t 48 min
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ohjaaja: Joe Carnahan
Pääosissa: Gerard Butler, Frank Grillo, Alexis Clagett

Huijari ja palkkamurhaaja päätyvät vierekkäisiin pidätysselleihin nevadalaisessa putkassa, jossa nuori ja nokkela naispoliisi Valerie tajuaa, että rikollisten välillä on yhteys. Hänen kuulustellessaan miehiä poliisiasemalle hyökätään ja Valerie tajuaa, että hänen on pakko tehdä yhteistyötä huijareiden kanssa selvitäkseen sieltä hengissä. Vauhdikas, energinen, komediaa ja jännitystä hyvin sekoittava elokuva saa neljä tähteä.