Kinoteekki 27.11.2020

Kinoteekki audio


Palm Springs

Komedia, Romantiikka
Ensi-ilta: 27.11.2020
Kesto: 1 t 30 min
Levittäjä: Oy Cinema Mondo Ltd
Ohjaaja: Max Barbakow
Pääosissa: Andy Samberg, Cristin Milioti, J.K. Simmons, Peter Gallagher

Palm Springissä järjestettäviin häihin osallistuvat Nyles ja Sarah joutuvat aikaluuppiin eli  elämään samaa päivää useita kertoja, josta he kuitenkin ottavat kaiken irti. Jos itseään tai häitä ei pääse pakoon ja vihamies on kannoilla tuon tuosta, niin sitten voi joko juoda olutta litrakaupalla tai oppia elämästä jotain uutta. Hölmön hauska romanttinen komedia saa kolme tähteä.


Karjamäen joulu

Jul på Kutoppen
Perhe-elokuva, Animaatio
Ensi-ilta: 27.11.2020
Kesto: 1 t 8 min
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ohjaaja: William Binney

Karjatilan joulu on norjalainen lasten piirretty satu, joka kertoo Klaara-vasikan innokkaasta odotuksesta joulun suhteen. Kaikki on vähällä mennä pieleen, kun hänen onnistuu vahingossa vauhkoonnuttaa oikukas tilan tonttu, joka saa aikaan kaaoksen. Tarvitaan paljon eläinten yhteistyötä ja lauluakin, jotta joulu pääsee alkamaan. Tylsän ja ponnettoman piirretyn pohjana ei ole hauskaa joulutarinaa, vaan siinä on keskiössä vihainen tonttu ja paljon nyrpeitä aikuisia. Kaksi tähteä.


Falling

Draama
Ensi-ilta: 27.11.2020
Kesto: 1 t 52 min
Levittäjä: Nordisk Film
Ohjaaja: Viggo Mortensen
Pääosissa: Viggo Mortensen, Lance Henriksen, Gabby Velis, Terry Chen, Sverrir Gudnason, Laura Linney

Dementiasta kärsivä maanviljelijä on vierailulla Kaliforniassa poikansa Johnin luona, ja takaumien kautta kaikki menneisyyden kivut isän ja pojan suhteessa nousevat pintaan. Esikoisohjauksena Falling on Viggo Mortensenille jälleen uusi sulka hattuun, mutta hänen esittämästään John-pojasta olisin toivonut vähemmän stereotyyppistä hahmoa. Lance Henriksen vihaa uhkuvana vanhuksena on uskottava, ja siitä neljä tähteä.