Kinoteekki

Arvioi uutuusleffat

 

Kinoteekki perjantaisin Radio Deillä klo 15:45.

 
 

Kinoteekki

 

Puutarhajuhlat

Place publique
Komedia, Draama
Ensi-ilta: 22.3.2019
Kesto: 1 t 39 min
Levittäjä: Oy Cinema Mondo Ltd
Ohjaaja: Agnés Jaoui
Pääosissa: Agnés Jaoui, Jean-Pierre Bacri, Léa Drucker
Ranskalaiskomedia Puutarhajuhlat kertoo ikääntyvästä tv-tähdestä, joka saapuu kunniavieraana työtoverinsa tupaantuliaisiin. Julkkisten ympärillä hyörivät ihmiset ja heidän toilailunsa ovat pääosassa tässä hyvin sujuvassa ja viihdyttävässä tarinassa, joka on samalla sekä aikamoista hömppää että laatua.

Elokuvan IMDb-sivu
 

Us

Jännitys, Kauhu
Ensi-ilta: 22.3.2019
Kesto: 1 t 56 min
Levittäjä: Finnkinon teatterilevitys
Ohjaaja: Jordan Peele
Pääosissa: Lupita Nyong'o, Winston Duke, Elisabeth Moss, Tim Heidecker
Hyytävä kauhuelokuva Us kertoo nelihenkisen perheen lomareissusta, joka saa ikäviä käänteitä heidän kaksoiolentojensa alkaessa vainota heitä terävät veitset kädessä. Perhe pakenee ja taistelee henkensä edestä ja juoni alkaa horjua vasta sitten kun ohjaaja alkaa tarpeettomasti ja perusteellisesti selitellä kaksoisolentojen syntyhistoriaa.

Elokuvan nettisivusto
 

Luontosinfonia

Dokumentti, Musiikki, Kotimainen
Ensi-ilta: 22.3.2019
Kesto: 1 t 15 min
Levittäjä: Nordisk Film
Ohjaaja: Marko Röhr
Marko Röhrin ohjaama Luontosinfonia on nimensä mukaisesti konsertti, joka soi luontoelokuvan taustalla. Katsoja pääsee seuraamaan Suomen luonnon kiehtovaa monimuotoisuutta upean kuvauksen kautta päästen lähelle kaloja, majavia, karhuja, hirviä ja jopa hangella hyppivää sammakkoa. Luontosinfonia on kaunis ja uljas.

Elokuvan nettisivusto

Kinoteekki

 

Oikeuden puolesta

On the Basis of Sex
Draama, Elämäkerta
Ensi-ilta: 15.3.2019
Kesto: 2 t 0 min
Levittäjä: Nordisk Film
Ohjaaja: Mimi Leder
Pääosissa: Felicity Jones, Armie Hammer, Justin Theroux, Sam Waterston, Kathy Bates, Chris Mulkey
Tasa-arvotaistelijasta ja naistuomarista kertova, tosielämään pohjautuva elokuva Oikeuden puolesta on särmätön ja huonosti näytelty luettelo kohtauksista Ruth Gingsburgin elämän varrelta. Tunnetut näyttelijät ovat yhtä kiinnostavia kuin sellofaani.

Elokuvan nettisivusto
 

Onnen kukkuloilla

Lyckligare kan ingen vara
Komedia, Romantiikka
Ensi-ilta: 15.3.2019
Kesto: 1 t 53 min
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ohjaaja: Staffan Lindberg
Pääosissa: David Hemmings, Sanna Sundqvist, Celie Sparre, Adam Lundgren, Helena af Sandeberg, Eagle-Eye Cherry, Dilan Gwyn, Filip Berg, Kjell Bergqvist, Monica Albornoz, Benke Rydman
Hömppätason romanttisessa komediassa viiden eri pariskunnan polut risteävät heidän pähkäillessään rakkauden ilojen ja ongelmien kanssa. Tarinassa liikutaan Tukholman ja New Yorkin maisemissa, näytellään tavattoman kömpelösti ja sen iloisuus katoilee toistuvasti.

Elokuvan IMDb-sivu
 

Captain Marvel

Toiminta, Seikkailu, Sci-fi
Ensi-ilta: 6.3.2019
Kesto: 2 t 4 min
Levittäjä: Walt Disney Studios Motion Pictures AB
Ohjaaja: Anna Boden, Ryan Fleck
Pääosissa: Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Mckenna Grace, Annette Bening, Clark Gregg, Jude Law
Lentäjä-ässä Carol Danversin muutos avaruudessa taistelevaksi, maailman voimakkaimmaksi naiseksi ei käy käden käänteessä. Ensin opetellaan taistelutaitoja Kree-planeetalla, sitten taistellaan skrullsseja vastaan, singahdetaan 1995-luvun maapallolle, törmätään Shield-järjestön Nick Furyyn, jahdataan pahiksia ja samalla paljastetaan monia eri salaisuuksia. Brie Larson on oivallinen valinta naisellisen ja mukavan kapteeni Marvelin rooliin.

Elokuvan nettisivusto

Kinoteekki Facebookissa