Kinoteekki 22.10.2021


Kinoteekki audio


Perhe Addams 2

The Addams Family 2
Komedia, Seikkailu, Perhe-elokuva, Animaatio
Ensi-ilta: 22.10.2021
Kesto: 1 t 33 min
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ohjaaja: Conrad Vernon, Greg Tiernan

Hirviöitä eivät aina ole ne, jotka hirviöiltä näyttävät. Näin meitä opettaa Perhe Addamsin toinen animaatioelokuva, jossa he lähtevät asuntoautolla näkemään Amerikkaa. Matkalla perhe kohtaa mitä erikoislaatuisempia otuksia ja ihmisiä, ja samalla selvitetään sitä, mitä perheeseen kuuluminen tarkoittaa, erilaisuuden tunnetta ja vähän yksinäisyyttäkin. Pelottavuutensa takia animaatio ei sovi ihan perheen pienimmille, mutta voi hyvinkin osua varhaisteinien maailmaan. Kolme tähteä.


Venom: Let There Be Carnage

Toiminta, Sci-fi, Marvel
Ensi-ilta: 22.10.2021
Kesto: 1 t 38 min
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ohjaaja: Andy Serkis
Pääosissa: Tom Hardy, Woody Harrelson, Michelle Williams, Naomie Harris

Venom on avaruudesta tullut olento, joka tarviksee isäntäruumiin pystyäkseen kommunikoimaan ja toimimaan. Se on valinnut asuinpaikakseen toimittaja Eddie Brockin, joka ei pidä ruumisvuokralaisestaan. He kuitenkin toimivat yhdessä jahdataksen pahiksia. Eddie kutsutaan haastattelemaan kuuluisaa rikollista Cletus Kasadya, joka osoittautuu niin isoksi roistoksi, että jopa Venomilla on vaikeuksia tämän kohtaamisessa. Yksiulotteinen ja räiskivästä toiminnastaan huolimatta tylsä elokuva on huonosti kirjoitettu ja itseään toistava, turha tarina. Kaksi ja puoli tähteä.


Suurta teatteria

Un Triomphe
Komedia, Draama
Ensi-ilta: 22.10.2021
Kesto: 1 t 45 min
Levittäjä: Oy Cinema Mondo Ltd
Ohjaaja: Emmanuel Courcol
Pääosissa: Kad Merad, Marina Hands

Tositapahtumiin perustuvassa ranskalaisessa draamakomediassa Suurta teatteria, pätkätöitä tekevä näyttelijä Étienne palkataan ohjamaan vankilan draamakerhoa. Hän löytää suurta potentiaalia ja aitoutta, jonka hän haluaa tuoda esille vangeista Samuel Beckettin näytelmässä. Tuomarin annettua luvan pääsee draamakerho esittämään näytelmää muurien ulkopuolelle oikeaan teatteriin. Muurin molemmin puolin liikkuvien vankien vapauden kaipuu luo paineita kaikille tahoille. Lämminhenkinen ja hauska tarina saa neljä ja puoli tähteä.