Kinoteekki

Kinoteekki arvioi uutuusleffat

 

Kinoteekki Radio Deissä perjantaisin klo 15.45

Kinoteekki

 

Blockers

Komedia
Ensi-ilta: 20.4.2018
Kesto: 1 t 42 min
Levittäjä: Finnkinon teatterilevitys
Ohjaaja: Kay Cannon
Pääosissa: Leslie Mann, Ike Barinholtz, John Cena, Kathryn Newton, Geraldine Viswanathan, Gideon Adlan
Hölmöilevä ja alatyylinen komedia Blockers kertoo kolmesta huolestuneesta vanhemmasta, jotka päättävät estää tyttäriensä vastuuttomat sekoilut lukion päättäjäistanssiaisten iltana. Heidän intoilunsa johdattaa kolmikkoa ojasta allikkoon nuorten suureksi häpeäksi ja huumoria lypsetään loputtomasti viinan ja huumeiden vaikutuksista, toisten makuuhuoneisiin kurkkimisesta, ja siinä sivussa nuoret joutuvat toistuvasti haukkumaan vanhempiaan. Nolottavan härski ja huonosti tehty komedia.

Elokuvan nettisivusto
 

Hiljainen paikka

A Quiet Place
Draama, Jännitys, Kauhu
Ensi-ilta: 13.4.2018
Kesto: 1 t 30 min
Levittäjä: Finnkinon teatterilevitys
Ohjaaja: John Krasinski
Pääosissa: Emily Blunt, John Krasinski, Noah Jupe, Millicent Simmonds
John Krasinski on ohjannut kauhuelokuvan Hiljainen paikka, missä hän myös näyttelee tosielämän vaimonsa, Emily Bluntin kanssa. Elokuva kertoo viisihenkisestä perheestä, joka joutuu elämään täydessä äänettömyydessä syrjäisellä maatilalla, sillä seudulla elää sokeita ja verenhimoisia hirviöitä, jotka saalistavat äänen perusteella. Perheen äiti on viimeisillään raskaana, ja hiljaisuudessa eläminen käy päivä päivältä vaikeammaksi. Taitavasti tehty elokuva säikäyttää katsojat useampaan kertaan, mutta sen juoni on yksioikoinen.

Elokuvan nettisivusto

Kinoteekki

 

Mademoiselle Paradis

Draama, Historiallinen
Ensi-ilta: 13.4.2018
Kesto: 1 t 37 min
Levittäjä: Oy Cinema Mondo Ltd
Ohjaaja: Barbara Albert
Pääosissa: Maria-Victoria Dragus, Devid Striesow, Lukas Miko, Katja Kolm
Mademoiselle Paradis kertoo tositarinan 1700-luvun Itävallasta. Rikkaiden vanhempien tytär, musiikin ihmelapsena pidetty Maria Therese pääsee parantolaan, jossa viisas tohtori Franz Mesmer koettaa uusia hoitomuotoja hänen sokeutensa parantamiseen. Ne alkavat tehota, mikä hämmentää niin tuon ajan sivistyneistöä kuin hänen vanhempiaankin. Herkästi kuvattu kasvutarina toimii erinomaisesti hyvien näyttelijöiden varassa.

Elokuvan nettisivusto
 

Rampage: iso kohtaa isomman (3D & 2D)

Rampage
Toiminta, Seikkailu, Sci-fi
Ensi-ilta: 13.4.2018
Kesto: 1 t 48 min
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ohjaaja: Brad Peyton
Pääosissa: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Malin Akerman, Jake Lacy, Joe Manganiello, Jeffrey Dean Morgan, P.J. Byrne, Marley Shelton, Breanne Hill, Jack Quaid, Matt Gerald
Kolmiulotteinen katastrofielokuva kertoo siitä, kun geenimuuntelun avulla jättikokoisiksi kasvaneet eläimet alkavat vaeltaa kohti Chicagoa tuhoten kaiken vanavedessään. Niiden ja täystuhon välissä seisoo lujana Wayne Johnsonin esittämä mies, entinen armeijan erikoisjoukkojen supermies, nykyinen tutkija. Godzilla-tarinoiden tyyliin tehty hölmö, mutta erittäin viihdyttävä elokuva.

Elokuvan nettisivusto

Kinoteekki Facebookissa