Kinoteekki

Kinoteekki arvioi uutuusleffat

 

Kinoteekki perjantaisin Radio Deillä klo 15:45.

Kinoteekki

 

Napapiirin sankarit 3

Napapiirin sankarit 3 (2017)
Lajityyppi: Komedia, kotimainen
Levittäjä: Nordisk Film
Ohjaaja: Tiina Lymi
Pääosissa: Jussi Vatanen, Pamela Tola, Timo Lavikainen, Santtu Karvonen, Kari Ketonen, Jani Volanen, Taneli Mäkelä, Kaisa Hela, Tommi Eronen, Paavo Kinnunen, Heidi Lindén, Jarkko Niemi
Ensi-ilta: 23.8.2017
Kesto: 1h 43 min
Ikäraja: 12

Kolmannessa Napapiiri sankarit-elokuvassa Jannen ja Inarin tarina jatkuu ihan yhtä hauskana kuin ennenkin. Janne lähtee tunturivaellukselle etsimään itseään ja Inari suuntaa suopotkupallokisoihin. Molemmissa paikoissa tulee tietysti niitä muuttujia sotkemaan jokaisen hyvän suunnitelman. Suomalaisten parhaille sekä pahimmille puolille lempeästi naljaileva elokuva.


Elokuvan nettisivusto

Kinoteekki

 

The Hitman's Bodyguard

The Hitman's Bodyguard (2017)
Lajityyppi: Komedia, toiminta
Levittäjä: Oy Future Film Ab
Ohjaaja: Patrick Hughes
Pääosissa: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Elodie Yung, Salma Hayek, Gary Oldman, Richard E. Grant
Ensi-ilta: 18.8.2017
Kesto: 1h 58 min
Ikäraja: 16

Toimintakomedia The Hitmans Bodyguard on saanut tähdikseen Ryan Reynoldsin ja Samuel L. Jacksonin, minkä luulisi tuovan hauskaa huulenheittoa. Näin ei kuitenkaan ole. Se kertoo turvamiehestä, jonka on tarkoitus tuoda vankilassa viruva palkkamurhaaja Lontoosta Haagin sotarikosoikeuteen todistamaan Valko-Venäjän tyrannijohtajaa vastaan. Miehet inhoavat toisiaan ennestään ja heitä vastassa on armeijan verran pahiksia, joiden tarkoitus on estää kaksikkoa pääsemästä Haagiin. Siitä seuraa ammuskelua ja kiusallisen huonoa dialogia.


Elokuvan nettisivusto

 

Rakkaudella, Beatrice

Sage femme (2017)
Lajityyppi: Draama
Levittäjä: Oy Cinema Mondo Ltd
Ohjaaja: Martin Provost
Pääosissa: Catherine Deneuve, Catherine Frot, Olivier Gourmet
Ensi-ilta: 18.8.2017
Kesto: 1h 58 min
Ikäraja: 7

Herttainen ja rauhallinen draamaelokuva Rakkaudella, Beatrice kertoo kahden täysin erilaisen naisen ystävystymisestä ja vaikutuksesta toisiinsa. Catherine Deneuve on räväkkä Beatrice, joka etsii tuttujaan ulkomaanvuosien jälkeen, ja Catherine Frot esittää pidättyväistä kätilöä, jonka elämää Beatrice onnistuu ravistelemaan sopivasti. Huippunäyttelijöiden taidonnäytettä on ilo katsella.


Elokuvan nettisivusto

Kinoteekki Facebookissa