Kinoteekki

Kinoteekki arvioi uutuusleffat

 

Kinoteekki perjantaisin Radio Deillä klo 15:45.

Kinoteekki

 

Hereditary - Pahan perintö

Hereditary
Kauhu 
Ensi-ilta: 20.6.2018
Kesto: 2 t 8 min
Levittäjä: Nordisk Film
Ohjaaja: Ari Aster
Pääosissa: Toni Collette, Gabriel Byrne, Alex Wolff, Milly Shapiro
Draamamaisesti tehty kauhuleffa, joka ei ole teinien säikyttelyelokuva, kertoo perheen synkän menneisyyden dramaattisista vaikutuksista. Okkultismi ja pahan palvonta nousevat  hiljalleen leffan edetessä esille, mutta eivät liian osoittelevasti.

Elokuvan nettisivusto
 

Jurassic World: Kaatunut valtakunta

Jurassic World: Fallen Kingdom
2D & 3D
Toiminta, Seikkailu, Sci-fi
Ensi-ilta: 8.6.2018
Kesto: 2 t 8 min
Levittäjä: Finnkinon teatterilevitys
Ohjaaja: J.A. Bayona
Pääosissa: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall, Isabella Sermon, Jeff Goldblum
Villieläinpuisto Jurassic Worldin toistuvat katastrofit ovat saaneet ihmiset varuilleen  dinosaurusten suhteen. Ne aiotaan hävittää. Claire, puiston entinen johtaja, nykyinen dinojen suojelija, palkataan noutamaan saarelta salaa tärkeimmät eläimet turvaan entisen boyfriendin Owenin kanssa. He huomaavat liian myöhään olevansa ansassa tuliperäisellä saarella villiintyneiden dinosaurusten kanssa. Hurja seikkailu, jossa dialogi on kökköä ja ihmiset vain uhreja.

Elokuvan nettisivusto

Kinoteekki

 

Mitä meistä puhutaan

Hva vil folk si
Draama
Ensi-ilta: 18.5.2018
Kesto: 1 t 46 min
Levittäjä: B-Plan Distribution
Ohjaaja: Iram Haq
Pääosissa: Maria Mozhdah, Adil Hussain, Ekavali Khanna, Rohit Saraf, Ali Arfan, Sheeba Chaddha, Lalit Parimoo
Nischa elää kotona nöyrän muslimitytön elämää, ja kodin ulkopuolella hän on tavallinen norjalainen teini. Isä näkee hänen pussaavan norjalaispoikaa, kidnappaa tytön ja pakottaa tämän Pakistaniin elämään sukulaisten luo täysin vieraaseen ympäristöön. Siellä häneltä poltetaan passi ja Nischa on käytännössä vanki. Kauhuelokuvan piirteitä saanut Mitä meistä puhutaan kertoo sen ohjanneen norjalais-pakistanilaisnaisen Imra Hagin oman tarinan. Järkyttävä ja mieleen porautuva elokuva.

Elokuvan nettisivusto
 

Solo: A Star Wars Story

Toiminta, Seikkailu, Fantasia, Sci-fi. 3D
Ensi-ilta: 23.5.2018
Kesto: 2 t 15 min
Levittäjä: Walt Disney Studios Motion Pictures AB
Ohjaaja: Ron Howard
Pääosissa: Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Joonas Suotamo
Järjestyksessä toinen virallisen Star Wars sagan ulkopuolinen leffajulkaisu on vauhdikas kuvaus Han Solon nuoruusvuosilta, jolloin hän tapasi Chewbaccan ja Lando Calrissianin. Imperiumin ja rikollissyndikaattien hallitsemassa galaksissa nuori Han Solo lyöttäytyy yhteen rikollisjoukkion kanssa varastaakseen hyperpolttoainetta, josta saatavalla palkkiolla lentäjä-ässä toivoo ostavansa avaruusaluksen. Avaruuswestern lähes läkähdyttää toiminnallaan ollen silti pilke kulmassa tehty, unohtamatta romantiikkaa. Ron Howardin varma ohjaus.

Elokuvan nettisivusto

Kinoteekki Facebookissa