Kinoteekki

Kinoteekki arvioi uutuusleffat

 

Kinoteekki Radio Deissä perjantaisin klo 15.45

Kinoteekki

 

Tomb Raider

2D & 3D versiot
Toiminta, Seikkailu
Ensi-ilta: 16.3.2018
Kesto: 1 t 59 min
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ohjaaja: Roar Uthaug
Pääosissa: Alicia Vikander, Walton Goggins, Daniel Wu, Dominic West
Poikamaisen oloinen ja näköinen Lara Croft lähtee etsimään kadonnutta isäänsä Kauko-idästä ja joutuu hengenvaarallisiin seikkailuihin, roikkumaan rotkojen yläpuolella. Käsikirjoitus on väsätty kahvitauolla, mutta kovaääninen elokuva näyttää viihdyttävältä. Ikävä kyllä se on myös tyylitön.

Elokuvan nettisivusto
 

Lady Bird

Komedia, Draama
Ensi-ilta: 16.3.2018
Kesto: 1 t 34 min
Levittäjä: Finnkinon teatterilevitys
Ohjaaja: Greta Gerwig
Pääosissa: Saoirse Ronan, Laurie Metcalf, Tracy Letts, Lucas Hedges, Timothée Chalamet, Beanie Feldstein, Lois Smith, Stephen Henderson
Greta Gerwigin sydämellä ohjaama Lady Bird on sukellus 2000-luvun alun nuoren kalifornialaistytön elämään ja kuvaus itsenäistymisen siitä vaiheesta, kun aletaan peilata itseään vanhempien arvomaailmaan ja äidin kanssa otetaan yhteen päivittäin. Sympaattinen ja luonteva kasvudraama.

Elokuvan nettisivusto
 

Rakkautta vailla

Neljubov
Draama
Ensi-ilta: 16.3.2018
Kesto: 2 t 7 min
Levittäjä: Oy Atlantic Film Finland Ab
Ohjaaja: Andrei Zvyagintsev
Pääosissa: Maryana Spivak, Aleksey Rozin, Matvey Novikov, Marina Vasileva, Andris Keiss, Aleksey Fateev
Rakkautta vailla on traaginen ja terävä kuvaus niin nykyisen Venäjän kuin koko maailmammekin itsekkyyden tilasta pienen Aljosa-pojan ja hänen riitaisten vanhempiensa kautta. Taitavasti ohjattu ja moneen kertaan palkittu elokuva.

Elokuvan nettisivusto
 

Suomen hauskin mies

Komedia, Draama, Kotimainen
Ensi-ilta: 16.3.2018
Kesto: 1 t 43 min
Levittäjä: Nordisk Film
Ohjaaja: Heikki Kujanpää
Pääosissa: Martti Suosalo, Jani Volanen, Paavo Kinnunen, Leena Pöysti, Vesa Vierikko, Jussi Nikkilä, Tommi Eronen, Rüdiger Klink, Jussi Lehtonen, Panu Vauhkonen, Jarmo Kääriäinen, Petteri Kaukoranta, Karri "Paleface" Miettinen
Suomen hauskin mies, näyttelijä Toivo Parikka  elää vankileirillä kurjissa oloissa ja saa leirin johtajalta käskyn ohjata huvinäytelmä saksalaisille vieraille. Jos vangit ovat tarpeeksi hauskoja, heidän henkensä säästetään. Epätoivon, kuolemanpelon ja nälän keskellä elävät vangit näyttävät miten myös huumori voi olla vahvempi ase kuin heitä osoittavat pyssyt.
 

Elokuvan Facebooksivu

Kinoteekki

 

Death Wish

Draama, Toiminta, Jännitys
Ensi-ilta: 9.3.2018
Kesto: 1 t 48 min
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ohjaaja: Eli Roth
Pääosissa: Bruce Willis, Vincent D'Onofrio, Elisabeth Shue, Dean Norris, Kimberly Elise
Moneen kertaan tehtyjen Death Wish -elokuvien uusimmassa versiossa Bruce Willis esittää Paul Kerseytä, kirurgia, jonka perheen kimppuun hyökätään traagisin seurauksin, ja ennen niin kiltti mies alkaa öisin vaeltaa Chicagon katuja jakaen rikollisille oman käden oikeutta. Todella huonosti näytelty ja pelkkään toimintaan keskittyvä leffa.

Elokuvan nettisivusto
 

Kauhea nainen

En frygtelig kvinde
Draama
Ensi-ilta: 9.3.2018
Kesto: 1 t 26 min
Levittäjä: Oy Cinema Mondo Ltd
Ohjaaja: Christian Tafdrup
Pääosissa: Anders Juul, Amanda Collin
Tanskalaiselokuva Kauhea nainen kuvaa Rasmusta ja Marieta, pariskuntaa, joka on juuri alkanut seurustella. Marien narsismi paljastuu suhteen edetessä vaivihkaa, ja se on kuvattu taiten.

Elokuvan nettisivusto
 

Hevi reissu

Komedia, Kotimainen
Ensi-ilta: 9.3.2018
Kesto: 1 t 32 min
Levittäjä: Finnkinon teatterilevitys
Ohjaaja: Juuso Laatio, Jukka Vidgren
Pääosissa: Johannes Holopainen, Minka Kuustonen, Max Ovaska, Ville Tiihonen, Samuli Jaskio, Antti Heikkinen, Chike Ohanwe, Kai Lehtinen, Martti Syrjä
Pohjois-Suomalaisen pikkukylän oma poika Turo harrastaa hevimetallia poroteurastamon kellarissa ja haaveilee kavereidensa kanssa kuuluisuudesta. Tilaisuus siihen tulee norjalaisen musiikkifestarin muodossa, ja pojat lähtevät sinne hevireissulle, vaikka yksi bändiläinen pitää siepata sairaalan suljetulta osastolta ja mainoskuvat ottaa liikennevalvontakameran avulla. Hyvät roolisuoritukset!
 

Elokuvan nettisivusto
 

I, Tonya

Draama, Elämäkerta
Ensi-ilta: 9.3.2018
Kesto: 2 t 0 min
Levittäjä: Nordisk Film
Ohjaaja: Craig Gillespie
Pääosissa: Margot Robbie, Sebastian Stan, Allison Janney, Caitlin Carver, Julianne Nicholson, Mckenna Grace, Paul Walter Hauser, Bobby Cannavale
Amerikkalaisen taitoluistelijan Tonya Hardingin elämäntarina on järkyttävä, hauska ja kaoottinen elokuvan I, Tonya mukaan. Siinä urheilumaailmaa ravistellut luisteluskandaali nähdään monen eri ihmisen silmin, mikä vain lisää sen hämmentävää todenmukaisuutta.

Elokuvan nettisivusto

Kinoteekki Facebookissa